Eladó ház Balmazújváros 120 nm
Eladó ház Balmazújváros 120 nm
Eladó ház Balmazújváros 120 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7833664
Referenciaszám: HZ042807
Frissítve: ma

Balmazújváros eladó családi ház 3 szobás: 60 millió Ft

60 millió Ft
500 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1005 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 196 187 Ft
Második évtől
253 550 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balmazújvárosban, a Németfalu városrészen kínálok eladásra egy 120 nm-es, nagy étkező-konyhás, 3 szobás családi házat.  55 nm-es jelenleg vállalkozási célra bérbeadott melléképülettel az udvarban. 1005 nm-es szépen karbantartott telken. Az ingatlan a Debrecenhez legközelebb eső utcában található és az épülő Bmv gyár közelsége végett kitűnő befektetés!  Értékegyeztettéssel szintén Balmazújvárosi első emeleti lakás csere is szóba jöhet!Helyiségei: 3 szoba, étkezó-konyha, kamra, fürdőszoba és wc egyben, közlekedő, fedett terasz, padlásfeljáró, előtér, pinceFőbb jellemzői:főépület- beton alap, vályog falazat- gázcirkó fűtésrendszer 1 éve felújítva + cserépkályha, (ami 5 éve lett újrarakva)- villanyhálózat újravezetékelve, (2 áramkörös)- dupla főbejárat, a külső ajtó, műanyag, hőszigetelt- házi vízvezetékrendszer szivattyúval a pincében kialakítva- fúrt kút 50 m-es, 2 kerti csap + zuhanyzó- a pince duplán szigetelve, szellőzés kivezetve a padlásra és a tetőre is- a tető felújítva, zsindely tetőfedés, 2 új kémény, új csatornák- a padlás teljesen szigetelve a melléképület:- 2 műhelyrész lett kialakítva- felújítva kívül, belül- gázkonvektoros fűtés- ipari áram (3x25 amper), új kapcsolószekrény- laminált parkettával burkolva- 2 garázs + kerti bútor tároló +  fás tárolóAmennyiben felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal, akár a hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1972
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holb Dániel Attila Duna House - Debrecen, Derék utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 174 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holb Dániel Attila Duna House - Debrecen, Derék utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 174 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY