Eladó ház Balatonudvari 171 nm
Eladó ház Balatonudvari 171 nm
Eladó ház Balatonudvari 171 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7992241
Feltöltve: 4 hónapja

Balatonudvari eladó családi ház 8 szobás: 115 millió Ft

115 millió Ft
672 515 Ft/m²
171 m²
Alapterület
961 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 376 026 Ft
Második évtől
485 971 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó kétlakásos családi ház Balatonudvariban a 71 főút alatt, 500 méterre a strandtól A VESPA Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a 2 lakásos családi házat a strandtól 500 méterre Balatonudvariban A kétlakásos strandközeli családi ház jellemzői : - a ház Balatonpart kedvelt településén Balatonudvariban található kiváló elhelyezkedéssel , a 71 főút alatt , 500 méterre a strandtól, mégis csendes utcában, 961 m2-es örökzöldekkel gyönyörűen parkosított udvarral - a 2 szintes 171 m2-es ( alsó lakás 92 m2+ felső lakás 79 m2) ház az 1970-es évek elején épült, tégla falazattal -a ház kitűnő statikai állapotban van, időközben a felújítások során 5 cm szigetelést kapott , a nyílászárókat részben műanyagra cserélték -a két lakás különállóan megközelíthető, használható -az alsó lakás 3 nagyméretű hálószobával + nappalival rendelkezik, igény esetén a felújításnál a válaszfalak bontásával, áthelyezésével módosíthatóak a méretek -a felső szinten szintén 3 szoba és egy nagy amerikai konyhás nappali található -a ház átlagos jó állapotban van, de a mai kor igényei szerint felújítandó - részben alápincézett ( 25 m2) ,amely kiválóan alkalmas tárolásra -a ház mellett egy 43 m2-es fűthető melléképület található, ahova bevezetésre kerültek a közművek, így akár egy 3. lakás kialakítása is könnyen megoldható -a 2 nagyméretű terasz kellemes helyszín a reggeli kv elfogyasztásához vagy a családi beszélgetésekhez -az udvarban bográcsozó és egy pergola ideális helyszín a kerti partikhoz -a fűtés cirko gázkazánnal megoldott – az alsó szinten egy hangulatos kandalló is található- a melegvíz ellátásáról villanybojler gondoskodik - a ház 3 fázisú villannyal és H tarifás mérővel rendelkezik -a fürdőszoba felújításánál kicserélték, felújították a vízvezetékeket - 23 m2-es tágas garázs áll rendelkezésre a gépkocsi tárolásához, de az udvarban 4-5 autó is kényelmesen elfér -ideális választás állandó lakhatásra nagyobb családoknak vagy kiadásra - a Balaton part, strand távolsága 500 méter, kényelmesen gyalogosan is megközelthető !!! - ne hagyja ki ezt a lehetőséget, nézze meg személyesen ! Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló elhelyezkedésű partközeli családi ház vagy más kínálatunkban szereplő ingatlan, kérem keressen a megadott elérhetőségeken !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1972
Erkély:
6 m²
Terasz:
14 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázskerterkélyteraszpincemelléképületvízóráshőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 141 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 141 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY