Eladó ház Balatonlelle 300 nm
Eladó ház Balatonlelle 300 nm
Eladó ház Balatonlelle 300 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7637317
Referenciaszám: H462889
Frissítve: 1 napja

Balatonlelle eladó családi ház 9 szobás: 210 millió Ft

210 millió Ft
700 000 Ft/m²
300 m²
Alapterület
1041 m²
Telek
9 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 686 656 Ft
Második évtől
887 425 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BALATONLELLE KÖZPONTJÁBAN CSALÁDI HÁZ ELADÓ !!! Eladásra kínáljuk Balatonlelle egyik ingatlan gyöngyszemét ! Az egyedi tervezésű , igényesen kivitelezett épület 3 önálló lakást foglal magába. A lakások külön bejárattal rendelkeznek. A földszinti " kis " lakás 50m2 , egy nappali , két hálószoba , konyha étkezővel , fürdőszoba W.C.-vel és egy közlekedő lett kialakítva . A földszinti " nagy " lakás 110 m2 , ebben az egységben egy nappali , 3 db hálószoba , konyha + étkező , fürdőszoba W.C.-vel kapott helyet. A lakások fűtése gáz konvektorokkal és villany panelekkel megoldott. Hűtés klímával megoldott. A fedett tornácról kényelmes lépcső soron érünk fel a tetőtérben kialakított 140 m2 -es lakásba. A hatalmas tágas , ablakokkal övezett világos nappaliból 4 db külön nyíló hálószoba lett kialakítva. A szülői hálóban 10m2 es beépített gardrób kapott helyet , mely toló ajtóval záródik a kíváncsi szemek elől. A konyha méretéből adódóan , igényesen , praktikusan és nem utolsó sorban egyedi megoldásokkal lett kialakítva. Helyett kapott egy fürdőszoba, és egy külön álló W.C. A felső szint fűtéséről több eszköz is gondoskodik , választhatunk a gáz konvektor és az egyedileg beépített kandalló , vagy a svéd panel és a klíma fűtése között. A hűtésről klíma gondoskodik. A lakások villanyórái külön lettek választva egymástól. Külön gáz óra méri az emeleti és a földszinti lakásokat. Az ingatlan lakásainak energia felhasználása külön - külön bőven belefér az államilag támogatott tarifákba. A ház hőszigetelt , műanyag nyílászárókkal rendelkezik. Az ingatlan biztonságáról teljeskörűen kiépített kamera rendszer gondoskodik. Az ingatlan 1041 m2 -es telken fekszik. Az udvaron található fedett gépkocsi beállóhely , szerszám tároló és egy 30 m2 es pince . Külön megépített kerti filagória egy kerti sütögetésre , bográcspartira kiváló hely. A kertben termő gyümölcsfák , hatalmas füge bokor és magas ágyásokban nevelt eper palánták egyaránt megtalálhatóak. A terület nagyságának köszöngetően igény estén egy nagy medence is telepíthető . A további hasznosításnak csak a képzelete szabhat határt ! Az ingatlan nagysága miatt ajánlom több generáció összeköltözésére vagy befektetőknek lakás kiadás , apartmanoztatás céljára ! A Balatonlellei városközpont 2 - 3 perc kényelmes sétára van , ahol a bevásárlási lehetőségek tárháza áll a rendelkezésére. A Balaton 10 perc sétával megközelíthető . A leírás és a képek nem tudják visszaadni az ingatlan valódi szépségét és egyediségét. Éppen ezért jöjjön el , nézzük meg együtt ! Számomra megtisztelő kérdéseit hétvégén is bátran tegye fel , mert dolgozom !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Erkély:
10 m²
Terasz:
52 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harsányi Bali Erzsébet Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harsányi Bali Erzsébet Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY