Eladó ház Balatongyörök 140 nm
Eladó ház Balatongyörök 140 nm
Eladó ház Balatongyörök 140 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8164616
Referenciaszám: H487302
Feltöltve: 3 napja

Balatongyörök eladó családi ház 4 szobás: 194,9 millió Ft

194,9 millió Ft
1 392 143 Ft/m²
140 m²
Alapterület
1200 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 565 649 Ft
Második évtől
771 945 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BALATONGYÖRÖKÖN NYARALÓNAK ÉS ÁLLANDÓ LAKHATÁSRA EGYARÁNT ALKALMAS, PANORÁMÁS, CSALÁDI HÁZ ELADÓ! KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN TALÁLJA ! JELLEMZŐI: -a ház nyaralónak, családi háznak, de kiváló elhelyezkedésének köszönhetően apartmanozásra is alkalmas -elrendezését tekintve tágas, világos -közel 140 nm-en 4 szoba, 2 fürdő, konyha +étkező,emeleten erkély ,valamint egy hangulatos terasz -fűtését elektromos panelek és egy gyönyörű cserépkályha biztosítja -a kényelemről 1 nagy méretű terasz valamint egy gondozott udvar is gondoskodik -a felső szobákból gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra,és mégis egy kényelmes sétával elérhető a strand IDEÁLIS MINDEN KOROSZTÁLYNAK, ÉS MIVEL TÖBB LEHETŐSÉGET IS REJT MAGÁBAN A HÁZ, REMEK LEHETŐSÉG! HA FELKELTETTEM AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT, HÍVJON BIZALOMMAL! A HÁZ TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, BIRTOKBA VEHETŐ! Balatongyörök: A település két vasútmegállóhellyel (Balatongyörök és Becehegy) rendelkezik a Balatonszentgyörgy–Tapolca–Ukk-vasútvonalon. Sűrű autóbuszjárat köti össze Keszthellyel és Tapolcával. Nyári időszakban rendszeres hajójárat indul Keszthelyre, valamint Balatonmáriafürdő, Szigliget és Badacsony érintésével Fonyódra. Májustól késő őszig sok rendezvény (folklór, komolyzene, ifjúságnak szóló zene, térzene, bálok, borfesztivál, szüreti felvonulás, boros forgatag, búcsúk, sportversenyek, képzőművészeti kiállítások és egyéb műsorok) várja az üdülővendégeket, a turistákat, az érdeklődőket. A környéken rendszeresek a júliusban kezdődő és még kora ősszel is tartó „borhetek”, a szüreti mulatságok, a borfesztiválok. Kiemelkedő gasztronómiai esemény az évente két alkalommal megrendezésre kerülő halászléfőző-verseny.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vida Katalin Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vida Katalin Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY