Eladó ház Balatongyörök 115 nm
Eladó ház Balatongyörök 115 nm
Eladó ház Balatongyörök 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8134207
Referenciaszám: HZ041803
Feltöltve: 1 hónapja

Balatongyörök eladó családi ház 3 szobás: 539 millió Ft

539 millió Ft
4 686 957 Ft/m²
115 m²
Alapterület
1357 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 564 315 Ft
Második évtől
2 134 831 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
××× CSODÁLATOS, ELVEHETETLEN, ÖRÖK balatoni panoráma ×××Keresi új tulajdonosát Balatongyörök  - mint a Balaton egyik gyöngyszeme - legszebb, legkeresettebb részén, a tóhoz a lehető LEGKÖZELEBB, a vízfelülettől maximum 100 m-re, a LEGELSŐ építési SORBAN lévő polgári stílusú, 3,16 m belmagasságú, régebbi, de jól megépített szerkezetű TÉGLA építésű, FELÚJÍTANDÓ családi ház.A strandtól 300 m-re található, egyedi és megismételhetetlen panorámával. Akár ha felújítja, akár ha újat épít helyette, páratlan környezetű és adottságú ingatlant birtokolhat. A környezetében a hely adottságait kihasználó panorámás szállodák és apartmanok vannak. Még a talajszintről is széles tavi látképet csodálhatunk, amit balról a Badacsony hegy, Szent György hegy, Szigliget vára, a tanú hegyek szegélyeznek, szemből a tó túlsó partjáról Fonyód magaslatai, jobbról Balatonfenyves, Balatonmáriafürdő, Balatonkeresztúr látképe követ. A tó oldali irányból további építkezések nem lehetségesek, ez az UTOLSÓ, záró utca. A telek nagy része különféle és különleges növényekkel van betelepítve. Öntözéshez egy 30 m mély és kb.15 m-s víz hozamú ásott kút ad utánpótlást. Ennek a vízéből az épületbe is vezettek szivattyú segítségével a toalett üzemeltetéséhez. Villamos energia ellátást 3×25 A kialakítással biztosít az elektromos hálózat. A házban 4 szoba, egy konyha, két előszoba, külön fürdő és WC és nagy méretű PAZAR PANORÁMÁS terasz található. A pinceszinten 40 nm-i háztartási és gépészeti helyiségek vannak. A fűtésről gázcirkós kazán gondoskodik radiátorok segítségével és ez készíti a szükséges meleg vizet is. Kiegészítő fűtéshez míves cserépkályha biztosított. Utóbbiak 2015-ös, részleges felújítás óta vannak rendszeresítve. A kert aljában az alsó kapunál közvetlenül a partra juthatunk ki. Parkolni a főbejárat mögötti térkövezett AUTÓ BEÁLLÓBAN lehet több autóval is. A keleti tájolású tágas nappaliból a nagy méretű panorámás teraszra jutunk. A kilátás innen még fantasztikusabb. Reggelente pont középütt tör fel a hajnalinapsugár a Balaton fölé, bevilágítva mindkét keleti szobát. Az épülethez régebben készült egy tetőtér beépítéses terv, ami sajnosnem valósult meg. A tervek persze a fiókban még meg vannak. Ajánlom egyedi és megismételhetetlen megoldásra vágyó kreatívoknak,vagy befektetőknek, fejlesztőknek.25 %-s a beépíthetőség, 5 m-s építési magassággal, szabadon álló módon ezen az 1357 nm-s, különleges adottságú területen. Felmerülő kérdéseivel, megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen elérhetőségemen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Erkély:
21 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Óhegyi Győző Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 957 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Óhegyi Győző Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 957 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY