Eladó ház Balatonfüred 248 nm
Eladó ház Balatonfüred 248 nm
Eladó ház Balatonfüred 248 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8169174
Referenciaszám: 44059
Frissítve: 1 napja

Balatonfüred eladó családi ház 10 szobás: 179,9 millió Ft

179,9 millió Ft
725 403 Ft/m²
248 m²
Alapterület
681 m²
Telek
10 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 588 235 Ft
Második évtől
760 227 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CasaNetWork Győr eladásra kínálja a 0021 referenciaszámú családi házat, Balatonfüreden, a Péter hegyen! A három szintes családi ház Balatonfüred legexkluzívabb részén, Péter hegyen található, amelyet joggal nevezünk Balatonfüred Rózsadombjának. Az ingatlan 248 m2 alapterületű, 3 szinten, és minden igényt kielégítően van kialakítva. Főbb jellemzők: - 7 hálószoba: Minden szinten található hálószoba, amelyek biztosítják a pihenést a család minden tagjának. - 3 nappali: Tágas nappalik, amelyek ideálisak a közös családi időtöltésre vagy vendégek fogadására. - Fürdőszoba és WC minden szinten: Kényelmes elrendezés, hogy mindenki számára könnyen elérhető legyen. - Garázs: Biztonságos parkolási lehetőség az autóknak. - Belső parkoló: a kapuval zárt belső udvaron kényelmes parkolási lehetőség 3-4 autó számára. - Gondozott kert: A buja, dús növényzet biztosítja a privát szférát, így a kertben is zavartalanul pihenhet. - Örökpanoráma: a telek "esésének" köszönhetően a ház elé nem lehet építeni, így a teraszokról lenyűgöző kilátás nyílik a Balatonra. - Karnyújtásnyira a Koloska-völgy Tények, adatok: - az ingatlan 1991-ben épült - 2002-ben kisebb felújítást végeztek rajta - a gondos gazdáknak köszönhetően remekül karbantartott, de minimálisan felújítást igényel A ház kiváló választás lehet mindazoknak, akik egy csendes, zöldövezeti környezetben szeretnének élni, de nem szeretnének lemondani a város nyújtotta kényelmi lehetőségekről sem. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Amennyiben a 0021-es referenciaszámú családi ház felkeltette az érdeklődését, keressen minket elérhetőségeinken! Telefon: +36 70 427 7227 "CasaNetWork - Ingatlanban Otthon Vagyunk!"

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1991
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meihoffer Sándor CasaNetWork Győr Az iroda összes hirdetése
+36 70 427 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meihoffer Sándor CasaNetWork Győr Az iroda összes hirdetése
+36 70 427 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY