Eladó ház Balatonfüred 270 nm
Eladó ház Balatonfüred 270 nm
Eladó ház Balatonfüred 270 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8151806
Referenciaszám: HZ066121-4673692
Frissítve: ma

Balatonfüred eladó családi ház 6 szobás: 299 millió Ft

299 millió Ft
1 107 407 Ft/m²
270 m²
Alapterület
661 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 867 774 Ft
Második évtől
1 184 257 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***IGAZI RITKASÁG Balatonfüreden, kizárólag a Duna House kínálatában!!!!*** Eladósorba került egy Balaton felvidéki stílusban épült, HIHETETLEN PANORÁMÁVAL BÍRÓ, 3 szintes, nappali+ 5 hálószobás, 4 fürdőszobás, gardróbos, nagy terasszal rendelkező ház közel 700m2-es telken. Az ingatlan unikális stílusjegyekkel rendelkezik, prémium MERANTI fából készült külső nyílászárók, ökörszem ablakok, impozáns oszlopok, egyedi mintázatú homlokzat. Az épület alagsor, földszint, tetőtér felosztású, összesen 270 m2, plusz 21 négyzetméter terasz, és 6 négyzetméter erkély. Az alagsorban előkészítésre került egy szaunás fürdőszoba, egy mosókonyha, és egy hatalmas borospince. A földszinten található egy dolgozó/hálószoba, egy zuhanyzós fürdőszoba, illetve a nappali-étkező-konyha rész (a Nobilia márkájú konyhabútor beépített sütővel, mikróval(Whirpool), és az Elica márkájú beépített szagelszívós főzőlap már beépítésre kerültek), amelyhez hangulatos, 21m2-es PANORÁMÁS terasz kapcsolódik. Az emeleten egy fürdőszoba, és 4 hálószoba került kialakításra, köztük a csodálatos hangulatú, elképesztő panorámával rendelkező szülői háló, melynek saját gardróbja és kádas fürdőszobája, illetve egy privát terasza is van. A házat a környéken számos referenciával rendelkező, elismert kivitelező építette, aki igény esetén vállalja a további munkák kivitelezését is. Az ingatlan 75 %-ban elkészült, a befejezésre váró munkák során az új tulajdonos saját stílusának megfelelően alakíthatja ki álmai nyaralóját, vagy otthonát. A ház alagsorában letárolásra került a burkoláshoz szükséges összes hideg és meleg burkolat, valamint a szaniterek egy része is, melyek igény esetén a vételár részét képezik, illetve a belső ajtók is megrendelésre, és 50%-ban kifizetésre kerültek, amelyek szintén MERANTI fából készülnek. Az ingatlan magáért beszél, nézze meg és szeressen bele!!! Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, valamint további információra van szüksége, várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortoscsendespanorámaamerikai konyhagardróbpincealacsony közös költséghőszigeteltparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 20 237 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 20 237 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY