Eladó ház Balatonfüred 78 nm
Eladó ház Balatonfüred 78 nm
Eladó ház Balatonfüred 78 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8138861
Referenciaszám: 111286
Frissítve: 3 napja

Balatonfüred eladó családi ház 3 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
1 024 359 Ft/m²
78 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 261 256 Ft
Második évtől
337 644 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonfüred újonnan elkészült felső városrészben levő központjánál eladó családi házat kínálunk eladásra. Az elmúlt években mindenre kiterjedő felújításon esett át, így mostanra már csak apró simítások maradtak a MODERN és ELEGÁNS családi házban. Ajánlom ☀️ KÉNYELMESEKNEK - akik nem szeretnének felújítani, vagy kerülik a lépcsőket ☀️ ÁLLANDÓ LAKHATÁSRA - lakóingatlan, modern, elektromos fűtéssel és egy gyönyörű kandallóval, ☀️ NYARALÓNAK - napos, mégis hűvös a kőfalnak köszönhetően, problémamentes, egész évben használható ☀️ BEFEKTETÉSNEK is - könnyen és gyorsan kiadható Nem is gondolná, hogy az épület egy régi kőház, mivel a felújítás során - belülről gipszkarton előtét falat kapott, - ablakai hőszigetelt, műanyag nyílászárók - a teljes gépészet felújításra került (víz, csatorna, villany) - új ajzat beton, új burkolatok mindenhol - új válaszfalak lettek kialakítva - a kert kiépítése, rendezése is megkezdődött - új fatároló fém kisház épült - a régi tárolóból egy kétszintes tinibirodalom lett kialakítva - a közösségi térben egy nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma lett beszerelve, - a szobákban modern norvég panelek biztosítják a meleget, a fürdőben pedig törölközőszárítós radiátor - a tetősík le lett szigetelve - a födém le lett betonozva A lakótér alapterülete 78 m2, ehhez jön még hozzá a lépcsőn megközelíthető tetőtéri hálószoba a hátsó hálószoba felett, aminek a bruttó alapterülete kb 12 m2. Így 3 háló, fürdő, külön WC, gardrób, kamra és egy tágas közösségi tér található a házban. Itt, egy légtérben került kialakításra a nappali, az étkező és a konyha is. Hatalmas ablakain déli és nyugati tájolása miatt sok természetese fény jut a házba, igazán otthonos, és élhető hangulatot teremtve. A ház egy kis "zsákutca" végén található, nyugodt, és kimondottan zöld környezetben. Az utcácskában mindösszesen 7 lakóegység található, amiből mindösszesen 1 házzal épült össze, jogi helyzetük rendezett. Néhány lakás örökösödés miatt szintén eladó, így összesen 4 házban laknak jelenleg. Minden szomszédja nagyon kedves, de így is kiemelkedik a keleti szomszédja, ami egy patak :-) Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen megküldjük Önnek. Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is. Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred, Köztársaság u 6 Utcafront)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Virág FüredIMMO Az iroda összes hirdetése
+36 30 509 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Virág FüredIMMO Az iroda összes hirdetése
+36 30 509 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY