Eladó ház Balatonfüred 155 nm
Eladó ház Balatonfüred 155 nm
Eladó ház Balatonfüred 155 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8136093
Referenciaszám: HZ083708-4662641
Frissítve: 3 napja

Balatonfüred eladó családi ház 4 szobás: 119,9 millió Ft

119,9 millió Ft
773 548 Ft/m²
155 m²
Alapterület
537 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 392 048 Ft
Második évtől
506 677 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonfüreden a Koloska völgy közelében eladó egy nappali plusz három hálószobás családi ház! Az 537 m2-es dombos telken elhelyezkedő kétszintes ház földszintjén tágas, világos nappali, konyha-étkező, fürdőszobás hálószoba, és egy előszobából nyíló káddal felszerelt fürdőszoba található. A tetőtérben további két hálószobát találunk. A fűtés a nappaliban található vízteres kandallóval megoldott. Az udvaron családi, baráti összejövetelek helyszínéül szolgáló grillel és kemencével felszerelt fedett kiülő, műhely, fedett kocsibeálló található. A romantikus hangulatról a gyönyörű színekben pompázó rózsakert és a tavirózsáktól színes kerti tó gondoskodik. Balatonfüred az északi part egyik legjelentősebb városa, az egyik legnépszerűbb üdülőhelye hazánknak. Bár csak 14.000 állandó lakosa van, de olyan aktív turizmust bonyolít, hogy a település a százezres nagyvárosok életét éli. Nem csak a Balaton varázslatos partjával, hanem gazdag kulturális életével, gyönyörű parkjaival és kivételes gasztronómiájával is hívogat. Tökéletes hely a pihenésre és kikapcsolódásra, ahol a természeti szépségek és a pezsgő közösségi élet elegye minden évszakban egyedülálló élményt nyújt. További információkért és megtekintésért hívjon, vagy küldjön e-mailt. Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoscsendeskandallóparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Zsolt Füred Home Az iroda összes hirdetése
+36 70 322 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Zsolt Füred Home Az iroda összes hirdetése
+36 70 322 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY