Eladó ház Balatonfüred 146 nm
Eladó ház Balatonfüred 146 nm
Eladó ház Balatonfüred 146 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8135131
Referenciaszám: M280256
Feltöltve: 1 hónapja

Balatonfüred eladó családi ház 4+1 fél szobás: 165 millió Ft

165 millió Ft
1 127 820 Ft/m²
146 m²
Alapterület
643 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 539 515 Ft
Második évtől
697 262 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balaton északi part, Balatonfüred, 146,3 nm két szintes, összközműves családi ház, 643 nm telken eladó. A lakóingatlan a település frekventált helyén található. A Balaton parttól 600 méterre. Közelben tömegközlekedési állomások, vásárlási és sportolási lehetőségek találhatóak. A kétszintes családi ház hasznos területe 146,3 nm, alapterülete 175,4 nm. A földszinten 3 szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, előszoba található. Az emeleten két szoba, loggia, fürdőszoba, előtér és két felújítandó helység, amik szobáknak, akár konyhának is kialakítható. A földszinti szobák burkolata parketta, az emeleti szobáké padlószőnyeg. A ház fűtése gáz-cirkó, kazán és a földszinten levő cserépkályhával megoldott. A 643 nm telken 51 nm melléképület, amiben szerelőaknás garázs, két műhely és egy tároló van, valamint egy különálló pince található. Az udvar parkosított, rendezett. A ház kialakításából adódóan ideális állandó lakhatásra, akár több generációs családoknak is és nyaralásra egyaránt. Balatonfüred egyedi szépsége, klímája, kulturális rendezvényei mind értéknövelő tényezők, amelyek idevonzzák az érdeklődőket. Ebből adódóan ajánlom az ingatlant befektetőknek idegenforgalmi hasznosításra és üzleti cél kialakítására is. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. Az OTP Bank hátterével a kiválasztott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk és díjmentes ügyintézést biztosítunk. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1956
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsvilágostelefon

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balla Ildikó Szekszárd Széchenyi utca 59 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 886 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balla Ildikó Szekszárd Széchenyi utca 59 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 886 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY