Eladó ház Balatonfüred 195 nm
Eladó ház Balatonfüred 195 nm
Eladó ház Balatonfüred 195 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7929307
Referenciaszám: HZ075443
Frissítve: 1 hónapja

Balatonfüred eladó családi ház 6 szobás: 230 millió Ft

230 millió Ft
1 179 487 Ft/m²
195 m²
Alapterület
700 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** Balatonfüreden nappali plusz öt hálószobás, tágas CSALÁDI HÁZ eladó! ***Balatonfüred kedvelt részén, átmenő forgalomtól mentes utcában eladó egy 700 m2-es telken elhelyezkedő 170 m2-es, kétszintes tégla építésű családi ház két nappalival és öt hálószobával. A 2000-ben épült ingatlant a jelenlegi tulajdonosok az elmúlt két évben felújították. A földszinten tágas előtéren keresztül jutunk a konyha-étkező-nappaliba. A Hörmann kapuval felszerelt garázsból is közvetlen bejárat van a házba. A földszinten található még egy hálószoba, egy fürdőszoba és egy különálló WC. A déli oldalon lévő teraszra a nappaliból jutunk ki, itt meleg napokon elektromos napernyő segít az árnyékolásban. A tetőtérben négy hálószoba, fürdőszoba és egy hangulatos társalgó került kialakításra. A déli oldalon a szobákhoz loggia tartozik. A házhoz igény esetén a bútorok is megvásárolhatóak.  A három rétegű üveggel felszerelt fa hatású műanyag ablakok elektromos redőnnyel rendelkeznek. A fűtés Vaillant márkájú gáz kazánról történik radiátoros hőleadással, de 10 kW napelemről működtetett inverteres hűtő-fűtő klíma is segít a megfelelő hőmérséklet kialakításában. A bojler napelem segítségével melegíti a vizet. A biztonságról távirányítós riasztórendszer, 2 kamera és kamerás kaputelefon gondoskodik.A házhoz tartozik egy 50 m2 nagyságú, természetes megvilágítású, laminált burkolattal ellátott pince, mely előtérből, közlekedőből, mosóhelyiségből, műhelyből, kazánhelyiségből és tároló helyiségből áll, edzőteremnek, jógateremnek vagy akár irodahelyiségnek is kiválóan alkalmas. A pincébe önálló külső lépcsőn, illetve belső lépcsőházon keresztül lehet lejutni. A pince keskeny ablakokon keresztül természetes fénnyel megvilágított.Az udvaron kerti csap és szerszámtároló található. Értékegyeztetéssel lakáscsere is szóba jöhet! A ház a sétánytól 20 perc, a vasútállomástól 10 perc, a központtól 15 perc sétaútra található.Balatonfüred az északi part egyik legjelentősebb városa, az egyik legnépszerűbb üdülőhelye hazánknak. Bár csak 14.000 állandó lakosa van, de olyan aktív turizmust bonyolít, hogy a település a százezres nagyvárosok életét éli.További információkért és megtekintésért hívjon, vagy küldjön e-mailt.Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Erkély:
28,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sali Réka Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sali Réka Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY