Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7844270
Feltöltve: 9 hónapja

Balatonberény eladó családi ház 3 szobás: 33 millió Ft

33 millió Ft
550 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
4169 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonberényben Örök Panorámás telek eladó egy nádfedeles műemlék vályog pincével! Zártkert besorolású, de művelési ág alól kivont, 4169 négyzetméteres telket Csodálatos balatoni panorámával kínálunk eladásra. A panoráma a Keszthelyi-öböltől, a Balaton-felvidék vulkanikus tanúhegyein át terjed. A telek tájvédelmi körzetben van, így semmilyen légvezeték nem rontja a kilátást. A telek több pontról is könnyedén megközelíthető személyautóval, Balatonberény központjából, illetve Balatonkeresztúrról is jó murvás út vezet fel. A 2021-ben átadott Hamvas Béla kilátó közelében található, amely páratlan panorámát biztosít a Balaton nyugati medencéjére és az északi part hegyeire egyaránt. Kedvelt célpontja a borturizmus és kerékpáros turizmus kedvelőinek, kijelölt túraútvonal van. Több termálfürdő is található 25 kilométeren belül, pl. Hévíz, Marcali, Csisztapuszta, Zalakaros A telek szolgalmi úton közelíthető meg, ezáltal is biztosított a nyugalom. A ház 60 négyzetméteres, így az előírások miatt tovább nem bővíthető, viszont a telken elhelyezhető cölöpökön álló, fa szerkezetű kerti ház vagy akár kilátó terasz. Műemlék védettsége miatt a ház külsejét megváltoztatni nem lehetséges, ellenben a belső korszerűsítésnek semmi sem szab határt! Az áram földkábelen jut el a telekhez, jelen esetben a ház oldalába van vezetve. A vízellátást kútfúrással lehet megoldani, a fűtéshez a kémény ki van alakítva. Az emésztő gödör ki van ásva. A négyzet alakú telek sík és szép tágas. Körülbelül 10-12 darab diófa, valamit cseresznyefa és körtefa is van a telken. Kiválóan alkalmas egy csendes, nyugodt nyaraló kialakításához, önfenntartó családi háznak. Szomszédságban német, illetve svájci nemzetiségű állandó lakosok vannak. A telek állandó gondozás alatt áll, rendezett és ápolt. Azonnal birtokba vehető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Toth József
+36 30 942 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Toth József
+36 30 942 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY