Eladó ház Balatonalmádi 220 nm
Eladó ház Balatonalmádi 220 nm
Eladó ház Balatonalmádi 220 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8117808
Referenciaszám: M278181-4649370
Frissítve: ma

Balatonalmádi eladó családi ház 8 szobás: 139,9 millió Ft

139,9 millió Ft
635 909 Ft/m²
220 m²
Alapterület
773 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 457 444 Ft
Második évtől
591 194 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Veszprém vármegye Balatonalmádi Cserhegyi dűlőn kiemelkedően jó ár-érték arányban eladó egy családi ház/apartmanház! A háromszintes, 220 m2-es ingatlan 800 m2-es telken fekszik. Az épület földszintjén és az első emeleten 2-2, összesen négy külön bejáratú, teljesen szimmetrikus apartman található. Mindegyikben berendezett konyha, hálószoba, fürdőszoba és terasz biztosítja a vendégek pihentető kikapcsolódását. A világos és kényelmes lépcsőház összeköti a szinteket, az alagsorban mosókonyha, konyha-étkező, nappali-háló és fürdőszoba található, továbbá külön WC is rendelkezésre áll. (plusz apartmanrésznek is használható) A 2008-ban épült tégla falazatú ház statikailag tökéletes, tetőszerkezete hibátlan. A homlokzat 20 cm vastag hőszigetelést kapott, míg a fa nyílászárók tökéletes szigetelést biztosítanak bármilyen időjárás mellett. A fűtést gázkazán és energiatakarékos Gree klímák biztosítják. Az új hűtő-fűtő klímák tökéletesek, ha csak temperálásra van szükségünk az átmeneti, esetlegesen változékonyabb évszakokban. A 300L-es gázbojler pedig folyamatosan biztosítja a meleg vizet. Az ingatlan egy csendes zsákutcában helyezkedik el, így nyugodt és kellemes környezetet kínál. Az udvar rendezett, pergolával, tárolóval és tágas fedett gépkocsibeállóval rendelkezik. Az ingatlanban számos lehetőség rejlik, akár nagycsaládosoknak, akár apartmanok működtetésére, vagy más üzleti célokra. Az ingatlan ideális összeköltözőknek, több generációs családoknak vagy akár időseknek közös otthonként. Az üzleti célú felhasználók minden formája egyre nagyobb teret hódít a Balaton környékén, ezért kifejezetten ajánlom olyan befektetőknek akiknek fontos a 4db teljesen elszeparált tér!!!!! Gyorsan és rugalmasan birtokba vehető. Köszönöm, hogy figyelmével megtisztelte hirdetésemet. Amennyiben felkeltette érdeklődését vagy további kérdések merülnek fel Önben, várom hívását. Időpont egyeztetése után megtekinthető az ingatlan. Nálunk minden ingatlan megtekintése DÍJMENTES! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők szolgálatára. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához szükség esetén kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézéshez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2009
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY