Eladó ház Balatonalmádi 160 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7873430
Feltöltve: 8 hónapja

Balatonalmádi eladó családi ház 3+3 fél szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
687 500 Ft/m²
160 m²
Alapterület
500 m²
Telek
3+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 359 677 Ft
Második évtől
464 841 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi okok miatt eladóvá vált kétszintes, nagyon jó helyen található balatonalmádi házunk. Az épület nagyrészt felújított, tovább alakítható, sok lehetőséget kínál. (Az alagsorban gym, szauna, de akár egy másik lakrész is kialakítható) Iskola, boltok, játszótér, templomok, Veszprémbe tartó busz 5-10 perc sétára, de a Balatonhoz is 25-30 perc alatt el lehet jutni gyalogosan. Könnyen és gyorsan, autó nélkül megközelíthető a Kolostorkert és a Magtár is - itt rendeznek színielőadásokat, különböző egyéb programokat, ez az egyik állandó helyszíne Balatonalmádi rendezvényeinek. Az ingatlan értékálló, Balatonalmádi fejlődik, lakossága - különösen a Covid járvány óta nő. A házban mindkét szinten van fürdőszoba wc-vel, az alsó szinten nagy, tágas zuhanyzó, a felső szinten kád található. a konyha nagy, a nappalival szomszédos - modern, konyha-nappalivá alakíthatók. A vízvezetékek cseréje 2017-ben történt, a házra 3-4 éve új tető került. Szigeteléssel nem foglalkoztunk, mert a falak igen vastagok. a gázfűtést érdemes lenne korszerűsíteni. Kisebb, 3 szobás ház cseréje értékegyeztetéssel érdekelne, elsősorban Székesfehérváron, vagy Székesfehérvár illetve Bp. Környékén. Az ár irányár, alkuképes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornaösszkomfortospince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Korán Anikó
+36 30 475 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Korán Anikó
+36 30 475 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY