Eladó ház Balatonalmádi 300 nm
Eladó ház Balatonalmádi 300 nm
Eladó ház Balatonalmádi 300 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7541259
Referenciaszám: 292199
Frissítve: 3 napja

Balatonalmádi eladó családi ház 7 szobás: 370 millió Ft

370 millió Ft
1 233 333 Ft/m²
300 m²
Alapterület
1035 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 209 822 Ft
Második évtől
1 563 558 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
2 LAKRÉSZES, EXTRA MINŐSÉGŰ ANYAGOKKAL ÉPÍTETT, MEDITERRÁN POLGÁRI VILLA ELADÓ BALATONALMÁDIBAN 20 MÉTERRE A BALATONTÓL! Balatonalmádi PARTKÖZELI RÉSZÉN vált eladóvá balatonalmádi egyik legimpozánsabb VILLAÉPÜLETE, mely két utcáról, két külön bejáraton át közelíthető meg. A házat a minőség és a mediterrán életérzés jellemzi. Az ingatlanban az alsó szinten a nappali-étkező-konyha kapcsolata egy egységet képez. Ezen a szinten találunk még egy teljesen elszeparált hálószobát, fürdőszobát, 2 teraszt, Wc-t és mosókonyhát, gardróbhelyiséget és egy HATALMAS, NAGY BELMAGASSÁGÚ TÁRSALGÓT, BEÉPÍTETT HAJÓ-BÁRPULTTAL! Kényelmes lépcső vezet a tetőtérbe, ahol egy külön lakrész került kialakításra. Ezen a szinten 4 HÁLÓSZOBA, 2 fürdőszoba, erkély található. AZ EGYIK HÁLÓSZOBA EGY TORONYSZOBA! Fontos jellemzők: - Hőszigetelt nyílászárók - Hatalmas terasz (a kert felé tájolva, ami egybenyitható a nappalival) - A teraszajtó elektromos redőnnyel felszerelt - Egyedi, GYÖNYÖRŰ CSERÉPKÁLYHA a nappaliban - Gépesített konyha - Balatoni kilátás az erkélyről - Márvány és gránitburkolatok - 7 méter hosszú konyhapult - 2 teljesen leválasztható lakás, ami két külön utcáról is megközelíthető de egybe is nyitható. - privát bejárás a strandra, kikötőbe. A házhoz tartozó telek mérete 1035 m2, parkosított, rendezett. Ritka ingatlant kínálunk eladásra, a ház hangulata nagyon különleges. Az egész ház impozáns és kényelmes, nagy terekkel rendelkezik, magas minőséget áraszt magából. A városközpont 3 perc autóval, 10 perc sétálva, de boltot, éttermet, orvosi rendelőt, postát, iskolát már 5 perces sétával is elérünk. A strand 2 percre található a bejárati kaputól. Irodai referenciaszám Gf 314 További információkért forduljon hozzánk bizalommal, kérjük hivatkozzon irodai referenciaszámunkra.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortospanorámaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vukman-Galló Anita Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vukman-Galló Anita Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY