Eladó ház Balatonakali 250 nm
Eladó ház Balatonakali 250 nm
Eladó ház Balatonakali 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8069876
Referenciaszám: H483315
Frissítve: 3 napja

Balatonakali eladó családi ház 6 szobás: 94,9 millió Ft

94,9 millió Ft
379 600 Ft/m²
250 m²
Alapterület
801 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 310 303 Ft
Második évtől
401 031 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Két generációnak is kényelmes, vagy vállalkozás tekintetében jól hasznosítható családi ház várja Balatonakaliban! A 800 nm-es területen 90 nm-es alapterületű, belül részlegesen felújított és gondosan karbantartott családi ház földszintjét kényelmes otthonná alakította a tulajdonos. A ház alápincézett, ahol garázs, kazánház található, emellett egy különálló lakótér is kialakítható. Az épület tetőterében a lakószint jelenleg nem használt, de esztétikai frissítésen és a fürdőszoba befejezésén kívül nincsen más teendő, hogy akár egy másik generáció kényelmesen használhassa. A kertben egy 80 nm-es téglaépület jelenleg raktárként hasznosul, de garázsként, vagy műhelyként remek lehetőség, szerelőakna is van! A lakóházban új, 3 rétegű üveges nyílászárók lettek beépítve 2020-ban, a fűtésről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, radiátoros hőleadással. A fő hálószobában és a konyhában emellett hűtő-fűtő klíma is van. Összesen jelenleg a földszinten 3 szoba, 1 tágas konyha/étkező, fürdőszoba wc-vel és egy külön wc, míg az emeleten nappali, 3 hálószoba és egy fürdőszoba található. Kitűnő lehetőség, ha valaki kiadásban gondolkodik, vagy nagyobb családdal kezdene új életet a Balaton mellett. Amennyiben kérdése merül fel az ingatlannal kapcsolatban vagy szeretné azt megtekinteni, kérem keressen az alábbi elérhetőségek egyikén!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1970
Terasz:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csöndes Attila Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csöndes Attila Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY