Eladó ház Balassagyarmat 240 nm
Eladó ház Balassagyarmat 240 nm
Eladó ház Balassagyarmat 240 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7753372
Referenciaszám: 12291_bhv
Frissítve: 3 napja

Balassagyarmat eladó családi ház 3 szobás: 56 millió Ft

56 millió Ft
233 333 Ft/m²
240 m²
Alapterület
641 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 183 108 Ft
Második évtől
236 647 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balassagyarmaton felújított 3 szobás családi ház 150 m2-es üzlethelyiséggel együtt eladó! 1963-as építésű ház építőanyaga tégla, 2015-ben teljes körűen felújították és rendszeresen karban tartották. A teljes tetőszerkezetet kicserélték, megtörtént a vezetékek és nyílászárók cseréje, valamint a teljes épület szigetelése. A 90 m2-es ház kívül-belül jó állapotú, azonnal költözhető. Az ingatlan összközműves, fűtése radiátoros központi fűtés, de a gázfűtés is be van vezetve. Jelenleg a pincében elhelyezett vegyes tüzelésű, puffertárolós kazánnal fűtik nagyon gazdaságosan a házat és a vendéglőt. A meleg víz ellátás villanybojlerrel megoldott. A házban 3 szoba, konyha-étkező, 1 fürdőszoba Wc-vel , előszoba, spejz található, burkolatai parketta, járólap. A bejárat egy szép, 14 m2-es teraszról nyílik. A házhoz tartozik még egy 36 m2-es garázs elektromos kapuval, 18 m2-es tüzelő tároló, 12 m2-es nyári konyha, amely meleg-konyhának is használható, több tárolásra alkalmas jó állapotú mellékhelyiség, pince, kazánház. A 641 m2-es telken 150 m2-es vendéglő megnevezésű üzlethelyiség, amely a közelmúltig vendéglátóipari egységként működött. Megegyezés szerint a teljes berendezés a vételár részét képezi. 3-5 perc sétával a városban minden megtalálható, ami a komfortos élethez szükséges: üzletek, iskolák, középiskolák, óvodák, bölcsőde, kórház, gyógyszertárak, uszoda, sport és kulturális létesítmények.Balassagyarmat város, Nógrád megye második legnépesebb települése, a Balassagyarmati járás székhelye és határátkelőhely Szlovákia felé az Ipoly folyó bal partján. Budapesttől 80 km-re, 22-es főút mellett helyezkedik el, óránként induló buszközlekedéssel. Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban: - Ingyenes hitelügyintézés - Földhivatali ügyintézés - Jogi háttér biztosítása - Energetikai tanúsítvány elkészítése - Értékbecslés - Ingyenes tanácsadás Köszönjük, hogy minket választ!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1963
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó beosztásújó közlekedésűvilágosamerikai konyhaétkezőkamrateraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Roza Ildikó Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 269 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Roza Ildikó Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 269 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY