Eladó ház Baja 52 nm
Eladó ház Baja 52 nm
Eladó ház Baja 52 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8153085
Referenciaszám: M281302
Frissítve: 1 napja

Baja eladó családi ház 1+1 fél szobás: 16 millió Ft

16 millió Ft
306 808 Ft/m²
52 m²
Alapterület
4252 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 52 317 Ft
Második évtől
67 613 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Bács-Kiskun vármegyében, Baja külterületén egy két külön épületből álló, összesen 52,14 m2-es családi házat. A telek területe összesen 4252 m2, amelynek a kivett tanya része 1921 m2, a szántó része pedig 2331 m2. Az egyik épület faház, a másik pedig téglából épült. A téglából épült ház egy tágas nappaliból/hálószobából és egy fürdőszoba+wc-ből áll. A ház 40 centi vastag fallal rendelkezik, a plafon 10 centiméteres szendvicspanellel lett szigetelve. A fűtésről egy szép nagy épített kályha gondoskodik. Ehhez tartozik egy 23,1 m2-es fedett terasz is, amely részben oldalról is fedett. A faház egy konyha-étkezőből és egy hálószobából áll. Szendvicspanellel lett körbeszigetelve (5 cm). A fűtésről wlwktromos fűtés gondoskodik. Ehhez is tartozik egy fedett terasz, amely 17,6 m2-es. A házak igény szerint tovább bővíthetőek. Az áram földkábelen került bevezetésre, ami teljesen különálló. 3 fázisra bővíthető, jelenleg 1 fázis van kiépítve. Fúrt kút van, ami 50 méter mély. Vízellátó rendszer van mindkét épülethez. Bevizsgált a víz, fogyasztásra alkalmas (jelenleg is ez van használva). A bővítéshez az alapok meg vannak ásva, és tégla is rendelkezésre áll hozzá. A tanya+szántó kerítéssel körbe van kerítve. Áram és víz található a telken belül, gáz nem került kiépítésre. A ház teljesen bútorozottan/berendezve eladó. Gyümölcsfa is található az udvarban. A telek kertészkedésre/termesztésre és állattartásra is egyaránt alkalmas. Keressen bizalommal, ha az ingatlan felkeltette az érdeklődését! Teljeskörű és díjmentes hitelügyintézéssel, lakásbiztosítással, pénzügyi tanácsadással és energetikai tanúsítvány készítésével kapcsolatban is az Önök rendelkezésére állunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2009
Terasz:
40,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortosvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Majorosné Varga Judit Szekszárd Széchenyi utca 59 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 576 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Majorosné Varga Judit Szekszárd Széchenyi utca 59 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 576 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY