Eladó ház Baja, Bajaszentistván 100 nm
Eladó ház Baja, Bajaszentistván 100 nm
Eladó ház Baja, Bajaszentistván 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8168819
Referenciaszám: 690201348
Feltöltve: 2 napja

Baja eladó családi ház 4 szobás: 32 millió Ft

32 millió Ft
320 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
692 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun megye, Baja kertes lakókörnyezetében családi ház 692 m2-es telken eladó. Az 1980-as években beton alapra épült, tégla falazatú, eredeti állapotú ház cseréptetős. A 100 m2-es lakótér földszintjén étkező, közlekedő, lépcső, külön WC, fürdőszoba, és egy 35 m2-es nappali került kialakításra, melyből egy hálószoba igény szerint leválasztható. A nyílászárók fából készültek, redőnyösek, a bejárati ajtó műanyag. A ház fűtése gázkazánnal radiátorokkal történik, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Az üveggyapottal szigetelt padlástérben 3 szoba, zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, és közlekedő kapott helyet. Az utca zúzott köves, csendes, átmenő forgalom alig van rajta. Az családi ház azonnal birtokba vehető. Az ingatlan udvarán külön garázs és tároló található, a betonos épített medence felújítását követően a kert dísze lehet. Bővebb információért keressen telefonon! 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsétkező

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gáll Anett Bázis IngatlanCentrum Az iroda összes hirdetése
+36 70 332 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gáll Anett Bázis IngatlanCentrum Az iroda összes hirdetése
+36 70 332 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY