Eladó ház Aszófő 171 nm
Eladó ház Aszófő 171 nm
Eladó ház Aszófő 171 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8076317
Referenciaszám: HZ093766-4624066
Frissítve: 6 napja

Aszófő eladó családi ház 5 szobás: 125 millió Ft

125 millió Ft
730 994 Ft/m²
171 m²
Alapterület
707 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 408 724 Ft
Második évtől
528 229 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
+++ELADÓ HÁZ ASZÓFŐN+++ Megvételre kínálok Balatonhoz közel egy 170négyzetméter lakóterületű, családi házat. Fedezze fel ezt az eladó ingatlant, mely 125 000 000 HUF vételárral és 730 994 HUF négyzetméterenkénti árral büszkélkedhet. Ez a téglaépítésű csoda elragadó kertre nyújt nézetet, garantálva ezzel a békés és nyugodt otthoni hangulatot. Az ingatlan bővelkedik a természetes fényben, így nap mint nap élvezheti a napfényt anélkül, hogy elhagyná az otthonát. A ház 170 m²-es alapterületével bőven kínál tágas és kényelmes életteret. Négy hálószobája és négy fürdőszobája van, mely ideális nagyobb családok vagy több generáció együttélésére. Két konyha található benne, ami tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy a család különböző ízléseit kielégítsük anélkül, hogy egymás útjába lépnénk. Helységlista: Földszint: -előszoba -fürdő Wc-vel -szoba -nappali -étkező -konyha -kamra Tetőtér: -3 szoba -3 fürdő Wc-vel -konyha -előtér A tiszta, gondozott kert nemcsak tökéletes helyszín a szabadtéri programokhoz, de egy pezsgő kis zöld oázisként is szolgál, ahol kikapcsolódhat és feltöltődhet. Az otthon többféleképpen alakítható, így rengeteg lehetőséget nyújt az új tulajdonosoknak, hogy saját elképzeléseik szerint formálják át. Legyen szó generációk együttéléséről, otthoni irodáról vagy akár egy kis kiadó lakrész kialakításáról, minden adott az Ön igényeinek megfelelő otthon megteremtéséhez. Aszófő, ahol ez a csodálatos ingatlan található, egy nyugodt és barátságos település, mely tökéletes helyszín azok számára, akik a városi nyüzsgéstől távol, de mégis a civilizáció közelében szeretnének élni. A környék természeti szépsége és a közösségi élet gazdagsága miatt sokan választják ezt a helyet állandó otthonukká. Fedezze fel Aszófő varázsát ebben a különleges ingatlanban, amely nem csupán egy ház, de egy valódi otthon, ahol életre kelnek az álmok. A házhoz tartozik egy meglehetősen nagy garázs, az ingatlan alatt hatalmas pince lett kialakítva. Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2001
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortoscsendesamerikai konyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Veronika Füred Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 464 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Veronika Füred Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 464 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY