Eladó ház Ároktő 87 nm
Eladó ház Ároktő 87 nm
Eladó ház Ároktő 87 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8156198
Referenciaszám: M280383-4676044
Frissítve: 1 napja

Ároktő eladó családi ház 2+1 fél szobás: 9,5 millió Ft

9,5 millió Ft
109 195 Ft/m²
87 m²
Alapterület
700 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ároktőn eladóvá vált egy kivételes adottságú családi ház. 1+1 félszobás, 87 m2 alapterületű. A falu csendes, nyugodt kis utcájában helyezkedik el, nyugalmat és kényelmet biztosítva Önnek és családjának. A közelben megtalálhatóak az alapvető szolgáltatások és létesítmények. A ház berendezése és elrendezése kielégíti a modern életvitel igényeit. A tágas nappali és előtér könnyed átjárást biztosít a konyhába. Fűtése GÁZKONVEKTORRAL történik, így minden helyiségben a kívánt hőmérsékletet könnyedén beállíthatja. Melegvíz ellátását hatékony villanybojler biztosítja. A biztonsági bejárati ajtó védelmet nyújt otthona számára. A gondozott családias, árnyékos udvar. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezt a varázslatos ingatlant Mezőcsát Központjában. OTP banki hátterünknek köszönhetően ügyfeleink rendelkezésére állunk finanszírozási kérdésekben is! Hívása során hivatkozzon az M277056 referenciaszámra!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
F
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lakatos Zsolt OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 20 252 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lakatos Zsolt OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 20 252 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY