Eladó ház Apc 100 nm
Eladó ház Apc 100 nm
Eladó ház Apc 100 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8170325
Referenciaszám: HZ079141
Frissítve: 3 napja

Apc eladó családi ház 4 szobás: 32,7 millió Ft

32,7 millió Ft
327 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1080 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 106 922 Ft
Második évtől
138 185 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Apcon egy kis községben csendes környezetben, eladásra kínálok egy vegyes falazatú teljes körű felújított családi házat! Terek szép tágasak és világosak elosztása jó! Két nagy szoba, amerikai konyhás nappali és egy fürdőszoba található az ingatlanban! Mindenhol új műanyag nyílászárók lettek beépítve, utca fronton redőnyökkel ellátott, fűtésről gáz cirkó gondoskodik! Kétszer 50nm.-es melléképület van az ingatlan mellett ami az új tulajdonos elképzelése szerint alakítható! A kert egy kis rendezésre szorul ,föld minősége jó , ezért bármi  zöldség, gyümölcs  termeszthető, ültethető!Az ingatlan azonnal birtokba vehető!Ha felkeltettem érdeklődését ,várom bizalommal jelentkezését a nap bármelyik időpontjában akár hétvégén is!Legközelebbi nagy városok Hatvan és Gyöngyös. Budapesttől 70 kilométerre található!Apc heves megyében Mátra lábánál fekszik, ami gyönyörködtető látvány, nevezetessége Tengerszem bányató, ami közkedvelt kiránduló hely 15 méter magas sziklafalak veszik körül, körülötte erdősáv természetvédelmi terület!Közlekedés busz vonat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mezei Viola Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 20 420 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mezei Viola Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 20 420 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY