Eladó ház Andornaktálya 158 nm
Eladó ház Andornaktálya 158 nm
Eladó ház Andornaktálya 158 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8124360
Referenciaszám: 625_ipe
Frissítve: 3 napja

Andornaktálya eladó családi ház 5 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
442 405 Ft/m²
158 m²
Alapterület
400 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 228 558 Ft
Második évtől
295 386 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Andornaktályán 158/178 m2-s, 5 szobás, 2 fürdőszobás családi ház 2 garázzsal, 400 m2-s gondozott telken eladó. Az épület 1987-ben épült B30-s téglából, cseréptetős, nem szigetelt. Lakótér 2 szinten helyezkedik el, nagyméretű szobákkal, terekkel. Földszinten: 2 szoba (16 és 24 m2), konyha-étkező (24 m2), tusolós fürdőszoba, wc. Emeleten: 3 szoba (19, 16, 18 m2), kádas fürdőszoba wc-vel, bidével, továbbá egy 7 m2-s tároló helyiség. A házhoz É-i fekvésű terasz kapcsolódik, mely a konyhából és a nappaliból is megközelíthető. Az épület alatt kb. 50 m2-s pinceszint található, mely a lakásból és az udvarról is megközelíthető. Itt kamra, tároló, műhelyrész lett kialakítva, továbbá a vegyes tüzelésű kazánnak is itt volt a helye, mely visszaköthető. Utcafrontról elektromos kapuval ellátott 13 m2-s garázs lett kialakítva árammal, vízzel, fűtéssel. Udvaron önálló épületben egy nagyobb, 25-m2-s garázs, melyben az autó beálláson kívül további tárolási lehetőséget nyújt. A fűtés gázkazánról (IMMERGAS 2022) történik, padlófűtéssel minden helyiségben. A vegyes tüzelésű kazán, radiátorok leszerelésre kerültek, de a csövek megmaradtak, vissza alakítható a központi fűtés. A konyha és nappali közötti falban megy a kémény, mely cserépkályha, kandalló beépítését is lehetővé teszi. A konyhában LG klíma (2022) áll rendelkezésre. Burkolatok: kerámia lap és szőnyegpadló. Nyílászárók: műanyag ablakok redőnnyel, műanyag bejárati ajtó. Villanyvezetékek: alsó szinten rézvezetékek, ipari áram bekötve, riasztórendszer kiépítve. A telek 400 m2, gondozott, részben betonozott, részben füvesített, körbekerített. Kisebb veteményest is kialakított a tulajdonos. Elhelyezkedés: csendes utcában, pár perces sétára buszmegállótól. Maklár, Eger, az M25-s könnyen elérhető. Az ingatlant folyamatosan karbantartotta a tulajdonos, rendezett épület, udvar várja új tulajdonosát, ahol az idősebb korosztály és nagyobb család is kényelmes otthonra lelhet. Tehermentes, jogilag is rendezett ingatlan. Esetleges csere szóba kerülhet Eger területén, nagyobb alapterületű lakás tekintetében értékegyeztetéssel. További kérdések és megtekintés miatt kérem, hogy telefonon keressen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
1987
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágoskamraerkélyteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tegzes Ildikó Ingatlan Paletta Az iroda összes hirdetése
+36 30 229 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tegzes Ildikó Ingatlan Paletta Az iroda összes hirdetése
+36 30 229 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY