Eladó ház Alsóörs 195 nm
Eladó ház Alsóörs 195 nm
Eladó ház Alsóörs 195 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8023817
Referenciaszám: 167926
Frissítve: 26 napja

Alsóörs eladó családi ház 4 szobás: 129 millió Ft

129 millió Ft
92 940 Ft/m²
195 m²
Alapterület
1388 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 421 803 Ft
Második évtől
545 132 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167926 hivatkozási számú alsóörsi családi ház. Ébredjen minden reggel a Balaton lenyűgöző panorámájára ebben az Alsóörsön található csodálatos otthonban!   Fedezze fel álmai otthonát a Balaton partján, ahol a varázslatos kilátás minden nap örömet szerez!   A napfelkelte csodája és a naplemente varázsa mindennapjaik részévé válik ebben a lélegzetelállító otthonban, mely a maga kényelmével és stílusával a Balaton egyik legelőnyösebb részén található.  Az ingatlan jellemzői: - Könnyűszerkezetes, modern stílusú ház, mely a legmagasabb kényelmet és luxust kínálja Önnek és családjának - 3+1 fél szoba, minden igényt kielégítve tágas terekkel és stílusos kialakítással - Két szintes lakóterület, mely kiváló elrendezése és funkcionalitása révén tökéletes otthont biztosít - Hozzá tartozik egy kényelmes garázs, mely védelmet nyújt autójának és tárolási lehetőséget kínál - A 1388 nm-es telek lehetőséget ad a szabadidő aktív eltöltésére, kertészkedésre vagy akár medence építésére is - Az ingatlan 2021-ben épült, így minden részlete friss és modern - Az előkészített hőszivattyú révén a fűtés hatékony és környezetbarát módon történik - Az ingatlan már 90%-ban elkészült, így gyorsan és könnyedén beköltözhet - A 195 nm-es lakótér kényelmet és tágas teret biztosít minden családtag számára - Vezetékes ivóvíz, áram és szennyvízcsatorna rákötési lehetőséggel rendelkezik - Modern, energiahatékony műanyag nyílászárók biztosítják a tökéletes hőszigetelést és zajszűrést Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy álmai otthonát megtalálja Alsóörs egyik legszebb részén! Forduljon hozzánk még ma, és legyen az Öné ez a lenyűgöző ingatlan!  Keressen akár hétvégén is! Tel: +36-20-415-2192 Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó alsóörsi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167926 Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikás Péter Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 415 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikás Péter Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 415 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY