Eladó ház Albertirsa 60 nm
Eladó ház Albertirsa 60 nm
Eladó ház Albertirsa 60 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8158779
Referenciaszám: M281607
Frissítve: 1 napja

Albertirsa eladó családi ház 2 szobás: 29,8 millió Ft

29,8 millió Ft
494 196 Ft/m²
60 m²
Alapterület
1439 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 97 440 Ft
Második évtől
125 930 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Albertirsán eladó egy 60,3 nm-es ház! Az 1439 nm-es telken elhelyezkedő, vegyes falazatú ingatlanban található 2 szoba, konyha, előszoba, fürdőszoba, közlekedő, kamra. A szobák laminált padlóval lettek burkolva a többi helyiség hidegburkolatot kapott. A villany vezetékek részben már rézvezetékekre lettek cserélve. Az otthon melegéről konvektorok gondoskodnak a melegvíz ellátásról pedig villanybojler. A tetőszerkezet jó állapotban van. Az ingatlan alatt még található egy kb 10 nm-es teljesen száraz pince is. A kertben rengeteg növény található, virágok, gyümölcs fák, valamint még fúrt és ásott kút is található. Az ingatlan jó szomszédsággal rendelkezik, csendes környéken helyezkedik el, amit kiváló infrastruktúra jellemez. Remek bevásárlási lehetőségek, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, vasútállomás. A város a Budapestet Debrecennel összekötő 4-es főút mentén helyezkedik el, így közlekedés szempontjából is kitűnő választás, M4-es autópálya kb. 9 perc alatt elérhető. A vonatközlekedést a Budapest-Cegléd-Szolnok-vasútvonal biztosítja. Az OTP Ingatlanpont megbízható ügyvédi közreműködéssel segíti, hogy álma valóra váljon. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, az OTP kedvező konstrukcióit tudom ajánlani! Megtekinthető rugalmasan, várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csernai Balázs Nagykőrös Ceglédi út 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 178 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csernai Balázs Nagykőrös Ceglédi út 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 178 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY