Eladó ház Albertirsa 79 nm
Eladó ház Albertirsa 79 nm
Eladó ház Albertirsa 79 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8153084
Referenciaszám: M281250
Frissítve: 3 napja

Albertirsa eladó családi ház 2+1 fél szobás: 26,5 millió Ft

26,5 millió Ft
332 081 Ft/m²
79 m²
Alapterület
1197 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 649 Ft
Második évtől
111 985 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Pest vármegyében Albertirsa külterületén, egy csodálatos természeti adottságokkal rendelkező kivett tanya, szántó megjelölésű ingatlant. 1197 m2-es önálló telekkel (körbekerített terület).Az épület vegyes falazatú, fa födémmel, cserép fedéssel és fa nyílászárókkal. A fő épületbe a helyiségeket tekintve kialakításra került 2 darab hálószoba és 1 félszoba, előtér, közlekedő, gardrób, fürdőszoba wc-vel, káddal és tusolóval. A vegyes tüzelésű kazánhoz a fél szobából közvetlen átjáró van illetve az udvarról is megközelíthető. A ház melegéről vegyes tüzelésű kazán és kettő darab hűtő-fűtő klíma gondoskodik. A melléképületben kialakításra került egy konyha, kamra és egy fürdőszoba wc-vel, káddal és tusolóval. Az épület alatt pince került kialakításra, ahol egy hidrofor rendszer működik. A telek 1197 m2, rendezett. Létesült rajta több kisebb melléképület ami szerszámosnak, tűzifa tárolására illetve állattartásra is alkalmas. Elhelyezkedését tekintve kiváló, csendes és nyugodt környezet. Kifüggesztés szükséges! Ajánlatom megfelelne az elvárásainak, de nem rendelkezik a kiválasztott ingatlan teljes vételárával?Kollégáim azonnali kedvező OTP hitel konstrukciókat és tanácsadást tudnak biztosítani, megfelelő feltételekkel akár babaváró hitel ügyintézést is! Ha megtetszett Önnek az ingatlan kérem hívjon bizalommal, akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanykomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozák Andor Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 674 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozák Andor Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 674 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY