Eladó ház Albertirsa 89 nm
Eladó ház Albertirsa 89 nm
Eladó ház Albertirsa 89 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8115827
Referenciaszám: 209_tef
Frissítve: 1 napja

Albertirsa eladó családi ház 3 szobás: 34,5 millió Ft

34,5 millió Ft
387 640 Ft/m²
89 m²
Alapterület
919 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 112 808 Ft
Második évtől
145 791 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Albertirsa központ közeli utcájában ezt a 919 nm.-es összközműves körbe kerített ingatlant, a rajta álló 89 nm.-es hasznos alapterületű családi házzal. Az épület beton alapra épült vertsár és tégla falazattal, fafödémes, nyeregtetős agyagcserép héjalással. A belső térben: 3 szoba, félszoba, konyha, közlekedő, új fürdőszoba, spejz, kazánház pincével és tároló került kialakításra. A belső burkolatok: festett fal, járólap, csempe, pvc. A konyhaszekrény a gáztűzhellyel és a kandalló a vételár részét képezik. Az épület fűtése központi fűtésrendszerről történik, gázkazánnal és vegyeskazánnal tetszés szerint. Plusz fűtési lehetőség a hordozható fatüzeléses kandalló a konyhában. A bejárati ajtó műanyagra lett cserélve, az ablakok hagyományos fából készültek, műanyag redőnnyel felszereltek. A hátsó bejáratnál fedett terasz húzódik. Külső bejárattal innen nyílik az egyik szoba. Az ingatlan ezáltal akár több generáció együttélésére is alkalmas lehet. Az udvaron örökzöldek és virágok nyílnak. A kertben gyümölcsfák teremnek. A kerti munkálatokhoz segítséget nyújt a fúrt kút . A hátsó udvaron gazdasági kiszolgáló épületek állnak. Aki kellemes vidéki otthont keres családjának, kérem hívjon bizalommal. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést. Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
F
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágosteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY