Eladó ház Albertirsa 200 nm
Eladó ház Albertirsa 200 nm
Eladó ház Albertirsa 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8111287
Referenciaszám: 203_tef
Frissítve: 1 napja

Albertirsa eladó családi ház 5 szobás: 78,9 millió Ft

78,9 millió Ft
394 500 Ft/m²
200 m²
Alapterület
1079 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 257 986 Ft
Második évtől
333 418 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Albertirsán ezt a 1082 Összközműves körbe kerített telken 1986 ban épült 200 nm.-es hasznos alapterületű TEHERMENTES ingatlant, mely 2018-ban nyerte el jelenlegi arculatát. Alacsony fenntartású családiház!! Beton alapra épült, szigetelt tégla falazattal, betonfödémes, betoncserép héjjalással. A földszinten: 2 szoba, nappali, konyha- étkező, fürdőszoba, wc, előtér, tároló, műhely és kazánház; a tetőtérben: 4 hálószoba, közlekedő, fürdőszoba került kialakításra. A nyílászárók hőszigeteltek- fából készültek, szúnyog hálóval felszerelve. A bejáratoknál két terasz áll. Az épület fűtése gázkazánról működik központi fűtés rendszeren keresztül radiátorokkal. Másodlagos fűtésnek hűtő-fűtő klíma került beüzemelésre. A burkolatok: laminált padló, festett fal, csempe, járólap.  Az ingatlanba az ivóvizet vezetékes víz adja, csatorna, gáz, áram hálózatra kötve. Az elektromos vezetékek rézből készültek. A házon 2018-ban 5 KW.-os napelem lett telepítve. A kertrész parkosított. Gyermekjátszótér és medence is telepíthető. Aki vidéken képzeli el életét, itt a kiváló alkalom. A család minden tagjának bőven jut tér. A hátsó árnyékos  teraszon kellemesen pihenhet minden évszakban. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést. Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.  Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
C
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY