Eladó ház Albertirsa 78 nm
Eladó ház Albertirsa 78 nm
Eladó ház Albertirsa 78 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7956306
Feltöltve: 5 hónapja

Albertirsa eladó családi ház 3 szobás: 54,8 millió Ft

54,8 millió Ft
702 564 Ft/m²
78 m²
Alapterület
516 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 179 184 Ft
Második évtől
231 576 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy vadonatúj, kétlakásos családi ház, magas műszaki színvonallal, 2024 nyár eleji birtokbaadási határidővel! Ez az ingatlan igényli a CSOK Plusz igénylését, és már az idén le lehet kötni egy előszerződést a 2024-ben vállalt adásvételi szerződéssel. A műszaki tartalom kiemelkedő, a következőképpen: 3 szobás, nappalis elrendezés 78 nm hasznos alapterület 516 nm-es saját, körbekerített telek Teljesen különálló épületek, nincs közös fal Kondenzációs kazán padlófűtéssel és hőszivattyús fűtésrendszer igény szerint H tarifa előkészítése kiépítve Alacsony rezsivel rendelkezik mind az áram, mind a gáz tekintetében, teljes mértékben rezsivédett Új technológia: Korszerű viablokk 37,5 cm-es felmenő falazat pórusbeton falazó elemekkel, melyekből a belső falak is készülnek (pl.: Ytong). A hőszigetelés jobb, mint a téglafal 15 cm-es szigeteléssel, biztosítva a hőhídmentességet és penészedésmentességet, valamint alacsony fűtési energiafelhasználást. Aluplast típusú műanyag 3 rétegű, 6 légkamrás nyílászárók Dekorfóliás beltéri ajtók 75.000 Ft/db Schneider szerelvényekkel felszerelt Burkolatok 6.500 Ft/nm áron választhatóak 3,5 kW-os inverteres wifis klíma Kertrendezés szegélykövezéssel Szinterezett (antracit) esőcsatorna Redőny és szúnyogháló Külön leválasztott telekrész, saját telek terület, teljes privát szféra, még közös beálló sincs Az elrendezés és a műszaki tartalom további egyedi igények alapján alakítható és bővíthető az adott alaprajzon. Ha ez az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen minket bizalommal! Irodánk teljes körű ügyintézéssel és ingyenes, bankfüggetlen hitelközvetítéssel áll rendelkezésére. Fontos megjegyzés: A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, és pontosságukért felelősséget nem vállalunk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskertjó beosztásúvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Törökné Varga Rita Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Törökné Varga Rita Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY