Eladó ház Albertirsa 256 nm
Eladó ház Albertirsa 256 nm
Eladó ház Albertirsa 256 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7936692
Referenciaszám: 131_tef
Frissítve: 1 napja

Albertirsa eladó családi ház 2 szobás: 144 millió Ft

144 millió Ft
562 500 Ft/m²
256 m²
Alapterület
529 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 470 850 Ft
Második évtől
608 520 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Teleki és Fia értékesítésre kínálja Albertirsán jól frekventált helyen ezt az 529 nm.-es összközműves elkerített ingatlant, a rajta álló családi házzal együtt, melynek földszintjén egy igényesen bejáratott vegyesbolt működik. Az ingatlan TEHERMENTES. Az épület 2012-ben épült, korszerű építőanyagokkal. Beton alap, tégla falazat, szigetelt betonfödém, nyeregtetős betoncserép héjazattal.  Az üzlet kiváló hozammal rendelkezik, igény szerint mérleget rendelkezésre bocsátunk. Az épület földszintje 144 nm. hasznos alapterületű. Itt tágas eladótér, öltöző, raktár, kosármosó, zuhanyzó, wc, tisztítószer raktár, zöldségraktár, iroda került kialakításra. Az eladótér két bejáratos. Az üzlethez tartozó ingóságok a vételár részét képezik: okoskassza, csemegepult, fagyasztók, hűtők, tejeshűtő, polcrendszer. Pékáru helyben sütéséhez a partner sütőket biztosít. Az üzletrész egy helyisége lezárva egy bankautomata számára, mely + bevételt biztosít tulajdonosának.  Az üzlet járólappal burkolt, fehérre festett falakkal. 3x32 A rendelkezésre áll. Az üzlet jobb oldalán könnyűszerkezetes felépítményben olasz /scubi/ kiváló minőségű fagylalt készítésére alkalmas gépekkel külön épületrész áll rendelkezésre. A felépítményben 2 fagylaltgép, hűtő és kézmosó található. Az üzlet további sikeres működtetéséhez szükséges kiváló kapcsolatokat, üzleti praktikákat az eladó átadja..... A tetőtéri lakásban 2 szoba, nappali- konyha, étkező, előtér, wc, kézmosó, zuhanyzós fürdőszoba került kialakításra. A konyhában tömörfa konyhaszekrény áll, a benne lévő gépekkel a vételár részét képezik.  A belső burkolatok: járólap, csempe, díszburkolatos festett fal, laminált padló. A külső homlokzat nemesvakolattal színezett.  Az udvaron tárolók, két külön fedett gépkocsi beálló áll,a bejutás  tömörfa burkolatos elektromos vezérlésű kapukon lehetséges.  A bejáratok és az üzlet előtti területek viacolorral burkoltak.  Az ingatlanhoz egy 16 db.-os kamera és riasztórendszer tartozik.  Az értékesítés ideje alatt a vállalkozás zavartalanul működik! Komoly, tőkeerős érdeklődőket várunk.  Hívjon bizalommal, puszta befektetésnek is kiváló. Ugyanakkor egy család kényelmes megélhetését is biztosítani képes ingatlant kínálunk kényelmes szép lakhatással. Budapesti ingatlan beszámítása szóba kerülhet egyeztetéssel, még ráfizetéssel is. Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt. 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2012
Energetikai besorolás:
D
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállójó közlekedésűvilágosamerikai konyhaétkezőkamragardróbterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY