Eladó ház Albertirsa 125 nm
Eladó ház Albertirsa 125 nm
Eladó ház Albertirsa 125 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7932065
Referenciaszám: 10_tef
Frissítve: 1 napja

Albertirsa eladó családi ház 3 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
399 200 Ft/m²
125 m²
Alapterület
2158 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Teleki és Fia értékesítésre kínálja Albertirsa szép utcájában ezt a 2158 nm.-es tehermentes, összközműves, körbe kerített szépséges családi házat a hozzá tartozó melléképületekkel együtt.  Az épület hátsó része 1970 után épült, majd első tetőteres  része 1984-ben.  Alapja beton, hátsó épületrész vert fal és fafödémes. Első épületrész tégla falazatú, betonfödémes, nyeregtetős agyagcserép héjazatos.  A főépületben a földszinten: tágas- világos nappali, étkező, hálószoba, fürdőszoba, spejz. A tetőtérben: erkélyes szoba, fürdőszoba. További 40 nm. a tetőtérben még szobáknak kialakítható. A  ház oldalában a külön épületrészben részben alápincézett konyha kapott helyet, mellette az egyik garázs helyiség.  Szorosan az épülethez kapcsolódik a melléképületi rész, ahol kamra és kazánház található. További 3 garázs , műhely és tárolók épültek. A tágas helyiségek akár vállalkozási célra is alkalmasak. Ipari áram bekötve. További kisállattartásra alkalmas ólak állnak rendelkezésre a tágas hátsó udvaron. A kert karbantartására és udvar külső vízellátására fúrott kút is rendelkezésre áll.  Az épület fűtése központi fűtésrendszeren keresztül történik kondenzációs gázkazánnal és vegyes kazánnal radiátokon keresztül tetszés szerint. A meleg vizet villanybojler melegíti. A nyílászárók fából készültek, jó állapotúak. A belső burkolatok: faparketta, járólap, csempe, festett falazat. A tetőtérbe egy lakkozott tömörfa lépcső vezet, melynek korlátja igényes faeszterga munka. A ház külső falazata világos kőporral színezett. A bejáratoknál járólapos üvegezett tetejű teraszok állnak. Az udvar viacolorral burkolt. Az ingatlan az utca kiemelkedő dísze. Tulajdonosai az évek alatt folyamatosan karban tartották, melyet a fotók is bizonyítanak. Gondos gazdaként élték itt életüket, nevelték gyermekeiket.  Aki tágas családi fészket keres itt a kiváló alkalom, a tágas udvaron és kertben medence és gyermek játszótér kialakítható. Ha idősebb családtagjaival szeretne összeköltözni, itt az is megoldható mivel a tetőtér tovább bővíthető. Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.  Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.   

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornaösszkomfortosgarázsjó beosztásújó közlekedésűvilágosétkezőkamraerkélyteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY