Eladó ház Albertirsa 135 nm
Eladó ház Albertirsa 135 nm
Eladó ház Albertirsa 135 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7932003
Referenciaszám: 77_tef
Frissítve: 1 napja

Albertirsa eladó családi ház 5 szobás: 62,99 millió Ft

62,99 millió Ft
466 593 Ft/m²
135 m²
Alapterület
1400 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 964 Ft
Második évtől
266 185 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Teleki és Fia értékesítésre kínálja CSAK NÁLUNK Albertirsa LF-2 es övezetében szép széles aszfaltozott  utcában ezt az 1400 nm.-es összközműves körbe kerített ingatlant, a rajta álló tetőtér beépítéses dupla komfortos tágas családi házzal. Az ingatlan TEHERMENTES . Az épület földszintje 85 nm, a tetőtér 50 nm.-es.  A házat 2022-ben tulajdonosai teljesen felújították. Ennek során: új a tető ácsolat és héjazat, tetőszigetelés, homlokzati szigetelés, ereszcsatorna, víz, csatorna és fűtésrendszer a kazánokkal, az elektromos vezetékezés, újak a fürdőszobák, külső- belső nyílászárók és minden burkolat.  Az épület alapja beton, tégla és vegyes falazatú, betonfödémes, szigetelt sátortetős agyagcserép héjazatos.  A belső térben a földszinten 2 szoba, nappali, konyha- étkező, előszoba, fürdőszoba, wc, kazánház.  A tetőtérben: 3 szoba, kádas fürdőszoba, gardrób és közlekedő került kialakításra. Az épület külső nyílászárói műanyagból készültek, redőnyösek, szúnyoghálósak. A fűtés a központi rendszeren keresztül történik radiátorokkal kondenzációs gázcirkóval vagy vegyes kazánnal tetszés szerint. Plusz lehetőség a két darab hűtő- fűtő klímaberendezés H tarifával. A meleg vizet a gázcirkó vagy a villanybojler melegíti igény szerint. Az ingatlanra 3x10A bekötve. A belső burkolatok: laminált padló, csempe, járólap, festett fal.  A külső falazat szigetelt, nemes vakolattal színezett. A bejáratnál egy 20 nm.-es fagyálló járólappal burkolt faácsolatos lambériázott terasz áll.  Az épület mellett egy könnyűszerkezetes 28 nm.-es felépítmény áll, mely lakható: áram, víz, fűtési lehetőség adott. A belső térben: szoba, konyha, előtér,wc található benne.  Az udvarra elektromos kapun lehet bejutni,  viacolor bejáróval burkolt. A hátsó rész murvával szórt, itt egy dupla beállós könnyűszerkezetes gépkocsibeálló áll. Az előkert füves, örökzöldekkel tarkított.  A tágas udvaron gyermek játszótér és medence is elfér. A hátsó kertrész kiválóan alkalmas kertészkedésre igény szerint, plusz fúrott kút segíti a munkálatokat. A kertben gazdasági kis építmény áll, plusz gyümölcsfák teremnek.  Aki vidéken képzeli el életét, itt a kiváló lehetőség. Ez egy újszerű otthon,mely igényes vásárlót vár.  A közelben: óvoda, orvosi rendelő, állomás, bevásárlási lehetőségek. A főváros az M4-en 25, vonattal 40 perc alatt elérhető.  Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést. Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt. 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágosamerikai konyhakamragardróbterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY