Eladó ház Alattyán 66 nm
Eladó ház Alattyán 66 nm
Eladó ház Alattyán 66 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8139058
Referenciaszám: 217500312
Frissítve: 2 napja

Alattyán eladó családi ház 2 szobás: 9,5 millió Ft

9,5 millió Ft
143 939 Ft/m²
66 m²
Alapterület
1844 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csodálatos lehetőség Alattyánon! Eladó egy 2 szobás, amerikai konyhás nappalival rendelkező felújítás alatt lévő parasztház! Ez a bájos ingatlan két külön-bejáratú szobával rendelkezik, melyek a központi helységből könnyen megközelíthetőek. A födőszobában teljesen új vízvezetékrendszer lett kialakítva, és a ház elektromos hálózata is teljesen cserélve lett. Az összes helyiség új ajzat betont kapott, és modern, műanyag nyílászárókkal lettek felszerelve. Bár a fűtés még nem került kialakításra, valamint a belső burkolatokat is várja még az otthon, de ne aggódjon! Az eladó készséggel segít az otthon befejezésében, akár külön megállapodás alapján is. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló. Közel található a 32.-es főút, bolt, iskola és buszmegálló is könnyen elérhető. Az utca széles és barátságos. Ne habozzon, ha felkeltettük érdeklődését, keressen bátran és bizalommal! Ez az otthon mindenkit elvarázsolni fog, ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget!   A hitelre se legyen gondja! Ingyenes, baksemleges szolgáltatásunkkal, kedvezőbb feltételekkel, sorban állás nélkül intézzük pénzügyeit! Keresse ez ügyben is kollégánkat bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
amerikai konyhaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laguel-Csőke Anita koRRektotthon.hu Az iroda összes hirdetése
+36 30 470 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laguel-Csőke Anita koRRektotthon.hu Az iroda összes hirdetése
+36 30 470 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY