Eladó ház Ajka, Tósok 213 nm
Eladó ház Ajka, Tósok 213 nm
Eladó ház Ajka, Tósok 213 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7839460
Referenciaszám: H473078
Frissítve: 2 hónapja

Ajka eladó családi ház 6 szobás: 115 millió Ft

115 millió Ft
539 906 Ft/m²
213 m²
Alapterület
2076 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 376 026 Ft
Második évtől
485 971 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ajka kertvárosi részén ,csendes új utcában eladó egy minden igényt kielégítő újszerű családi ház ! Az ingatlan 2008-ban épült, minőségi színvonalon . A kiforrott megoldások jellemzik, minden kényelmi szempontot figyelembe véve. Lakótere 188 nm,a garázs 25nm. Az épület remek tájolású ,az év bármely időszakában a szobák napfényben részesülnek. Az ingatlanban kialakításra került egy nagyméretű,világos (45 nm) ,terasz és kertkapcsolatos nappali,5 hálószoba,2 fürdőszoba ,technikai helyiség ,nagy kamra, étkező,konyha. A ház nagyrészében padlófűtés került beépítésre,az egyenletes hőelosztás és a kellemes hőérzet miatt. Emellett radiátorok,egy nagyteljesítményű kandalló ,és egy hütő-fűtő klima is biztosíthatja az otthon melegét . A központi fűtésről egy gazdaságos nagyteljesítményű modern gázkazán gondoskodik ,mely a technikai helyiségben kapott helyet. A ház jellemzése: - Bramac római betoncserép héjazat - Porotherm HS 38-as téglafalak - Dryvit homlokzat szigetelés - Szigetelt vakolat - Szigetelt padlástér - 45 nm kertkapcsolatos burkolt terasz - Nyílászárói szigetelt műanyagok,redőnnyel felszerelve - Szekcionált garázskapu motoros működtetéssel Az ingatlan egy 2076 nm-es teljesen körbekerített dupla telken épült. Az udvarban található egy 30 nm-es faház ,gyerekeknek játszótér ,fa hintával ,csúzdával, mászókával. Az ingatlan befektetésre sem utolsó lehetőség,mivel a terület akár a későbbiekben 2 külön telekké osztható,ezáltal egy új építési telek kerülhet kialakításra ,mely külön is értékesíthető ! A vételárba kisebb értékű ingatlan beszámítása lehetséges! Amennyiben Ön egy igényes ingatlant, kíván vásárolni gyönyörű környezetben, hívjon bizalommal, segítek a gyors, pontos ügyintézésben! Telefonos egyeztetést követően személyesen megtekinthető. Soha nem látott kedvezményekért forduljon hitel tanácsadónkhoz, aki díjmentes ügyintézéssel segít eligazodni a bonyolult folyamatokban. Érdeklődni Ferenczi Antal +36 70 454 5113.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Terasz:
45 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferenczi Antal Otthon Centrum - Ajka Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferenczi Antal Otthon Centrum - Ajka Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY