Eladó ház Ágasegyháza, Központ 110 nm
Eladó ház Ágasegyháza, Központ 110 nm
Eladó ház Ágasegyháza, Központ 110 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7982979
Referenciaszám: M266572
Frissítve: 3 napja

Ágasegyháza eladó családi ház 3+1 fél szobás: 23 millió Ft

23 millió Ft
209 091 Ft/m²
110 m²
Alapterület
1822 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 205 Ft
Második évtől
97 194 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun vármegye, Ágasegyháza központjában 110 m2 hasznos alapterületű családi ház 1822 m2 nagyságú telken eladó. Az 1950-es években épült vegyes falazatú ház aszfaltozott utcában, rendezett családi házak szomszédságában helyezkedik el. A házban négy szoba, egy kamra, egy konyha, egy fürdőszoba-WC-helyiség, egy külön bejáratú tároló és egy 16m2-es fedett terasz kapott helyet. Az ingatlan hatalmas kerttel rendelkezik. A lakóépület külső szigetelése ép, szerkezete vizesedéstől mentes. Homlokzata átlagos állapotú. A tető beázástól mentes, szerkezete fa, héjazata égetett cserepezést kapott. Az épület két jó állapotú vegyestüzelésű falazott kéménnyel rendelkezik. A külső és belső nyílászárók eredeti fa szerkezetűek normál állapotban, a szobák ablakai redőnnyel ellátottak. A helyiségek hajópadló-, valamint járólap borításúak. Az ingatlanban a közművek közül a villany, a vezetékes víz, a csatorna , gáz megtalálható, de jelenleg ki vannak kötve. Ezek visszakötése után az ingatlan Falusi Csokra alkalmas. Az otthon melegét házközponti fűtéssel, radiátoros hőleadással oldották meg. Az udvar körben bekerített, két részre osztott: egy része ház körüli udvari, másik része zöldövezeti, növénytermesztésre kialakítható. Gépjárművek beállására az aszfaltos utcáról kapubejáró biztosított. Az ingatlant jelenleg nem lakják, olcsóbb lakhatást kereső családok számára kiváló lehetőség! A közelben élelmiszerbolt, iskola, óvoda, posta, gyógyszertár elérhető, a tömegközlekedés megoldott: a busz a ház előtt áll meg. Az ingatlan jogilag rendezett, birtokba adás megbeszélés alapján lehetséges. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Eladó ingatlanokat keresünk hazai, illetve külföldi partnereink számára.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1950
Terasz:
21 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosvilágosteraszbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Márton Anikó Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
Telefonszám nem elérhető
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Márton Anikó Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
Telefonszám nem elérhető

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY