Eladó ház Adony 51 nm
Eladó ház Adony 51 nm
Eladó ház Adony 51 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8151296
Referenciaszám: HZ029026
Frissítve: 3 napja

Adony eladó családi ház 2 szobás: 32 millió Ft

32 millió Ft
627 451 Ft/m²
51 m²
Alapterület
1088 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 633 Ft
Második évtől
135 227 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy napfényes, könnyűszerkezetes családi házat, amely 10 éve épült, kertre néző kilátással rendelkezik. Az ingatlan 2 szobával, konyhával + étkezővel, egy gardróbbal és különálló WC-vel és fürdőszobával kialakított. A lakótér padlózata a szobákban laminált, míg a többi helyiségben járólap borítású. A ház mind belül, mind kívül kiválóan szigetelt, külső szigetelése 10-12 cm vastag, belső szigetelése pedig 15 cm.A fűtésről és a meleg víz ellátásról modern, elektromos megoldások gondoskodnak: elektromos panel és klíma biztosítja az otthon melegét, míg a meleg vízért egy új villanybojler felel. A közművek tekintetében az ingatlan minden szolgáltatással rendelkezik, kivéve a gázt. A villanyvezetékek új, rézből készült kábellel kerültek kiépítésre, 3x16 Amper kapacitással, és éjszakai áram is rendelkezésre áll.A kényelmet fokozza továbbá, hogy a telken egy fúrt kút is található hidroforos megoldással, amely alternatív vízellátást biztosít a vezetékes víz mellett. Az otthon biztonságáról pedig egy telepített kamera rendszer gondoskodik, biztosítva a nyugodt és zavartalan életet.Az ingatlanhoz két tároló is tartozik, melyek extra tárolási lehetőségeket kínálnak. A kert igazi gyöngyszem, hiszen gyümölcsfák színesítik, így saját kiskertészkedésre is lehetőség nyílik.Az ingatlan elhelyezkedése, kialakítása és felszereltsége révén ideális választás lehet családok számára, akik nyugodt, kertvárosi környezetre vágynak, de nem szeretnének lemondani a XXI. századi kényelmi megoldásokról sem.Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné megtekinteni ezt a különleges ingatlant, ne habozzon, keressen minket bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2014
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Enikő Andrea Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 309 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Enikő Andrea Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 309 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY