Eladó ház Adács 74 nm
Eladó ház Adács 74 nm
Eladó ház Adács 74 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8157957
Referenciaszám: M281786
Frissítve: 3 napja

Adács eladó családi ház 3 szobás: 27,7 millió Ft

27,7 millió Ft
374 325 Ft/m²
74 m²
Alapterület
849 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 90 573 Ft
Második évtől
117 056 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megye, Adács központjához közel, frekventált helyen eladásra kínálok egy 74 m2-es, 3 szobás, összkomfortos, részben bútorozott, stabil kockaházat, mely 849 m2-es telken épült, téglából. Borítása laminált parketta, hajópadló és mázas kerámia. Az otthon melegéről gázkonvektorok és cserépkályha gondoskodik. A nyílászárók jó állapotú, építéskoriak. A konyha jelenleg a lakótértől külön, a teraszról megközelíthető, de áthelyezési lehetőség adott. A fürdőszoba 10 éve lett felújítva. A családi házat a stabilitás, jó elosztás és a tágas, világos nagy terek jellemzik. Riasztóval ellátott! Az ingatlan alatt egy kis méretű zöldséges pince is megépítésre került. Az udvaron fúrt kút biztosítja a locsolóvizet. Gépkocsi beállási lehetőség jelenleg nincs, de egy kis átrendezéssel zárt udvarban kialakítható!! Közelben iskola, óvoda, orvos, ABC, piac, buszmegálló, posta, gyógyszertár, vasútállomás! Tömegközlekedés autóbusszal és vonattal lehetséges! A település jól megközelíthető, autópálya lejárat 5 perc, Budapest 40 perc, Gyöngyös 10 perc! Kikapcsolódási lehetőséget biztosít a közeli, gyönyörű horgásztó, és a falu pezsgő, kulturális élete. A térségben rengeteg munkalehetőséget kínálnak az új gyárak, üzemek. Ha a Mátra közelségében kellemes környezetben szeretne otthont magának, jó szomszédokkal, jöjjön tekintse meg! Ügyvédi háttér és ingyenes banki segítség! Hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1969
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortosvilágosteraszbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gulyás Gáborné Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 426 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gulyás Gáborné Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 426 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY