Eladó ház Ábrahámhegy 114 nm
Eladó ház Ábrahámhegy 114 nm
Eladó ház Ábrahámhegy 114 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8148524
Frissítve: 5 napja

Ábrahámhegy eladó családi ház 3 szobás: 139 millió Ft

139 millió Ft
1 219 298 Ft/m²
114 m²
Alapterület
723 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 454 501 Ft
Második évtől
587 391 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált a Balaton északi partjának közkedvelt településén, Ábrahámhegyen egy háromszintes családi ház, nyaraló. Az ingatlan a fő úttól könnyen megközelíthető, mégis nagyon csendes, zöld övezeti utcában található. Teraszáról részbeni Balatoni panoráma látható, melyet tágítani lehet a saját növényzet tetejének vágásával. Az épület összesen 727 m2-es gondozott, fákkal tarkított területen fekszik. A nyugodt pihenés és a családi, baráti összejövetelek helyszínéül egy kerti kiülő került kialakításra, ahol egy kemence is helyet kapott. Az alsó szintre tudunk itt bejutni, melyet akár pince szintnek is nevezhetnénk. Itt egy komplett, gépesített konyha étkezővel és egy fürdőszoba áll rendelkezésünkre. Az ingatlan középső szintjén egy tágas konyha, étkező nappalival, fürdőszoba és egy hálószoba kapott helyet. Az emeleten szintén található egy fürdőszoba továbbá két hálószoba. Az ingatlan hasznos alapterületéhez tartozik még egy 20 m2-es és egy 7 m2-es terasz is. Így akár a hely tágassága és a jó elosztás miatt egy nagycsalád otthová is válhat. Gáz- cirkó kazán, radiátoros hőleadókkal továbbá egy cserépkálya biztosítja a fűtést. Minden helyiség igényes anyagokkal lett felújítva aminek köszönhetően elnyerte az igazi otthonos hangulatát az ingatlan. Tulajdoni lapon lakóházként szerepel, így támogatott hitelre megvásárolható. További kérdés esetén vagy megtekintési szándékkal, kérem keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízösszkomfortoskocsibeállósaját parkolókertamerikai konyhaétkezőerkélyteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hlavács Edina Mária OTPIP Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 30 694 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hlavács Edina Mária OTPIP Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 30 694 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY