Eladó ház Ábrahámhegy 133 nm
Eladó ház Ábrahámhegy 133 nm
Eladó ház Ábrahámhegy 133 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8115237
Referenciaszám: HZ080204
Frissítve: 8 napja

Ábrahámhegy eladó családi ház 4+1 fél szobás: 179 millió Ft

179 millió Ft
1 345 865 Ft/m²
133 m²
Alapterület
943 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 585 292 Ft
Második évtől
756 424 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
'Balatoni Riviéra PANORÁMÁVAL!'Eladó Ábrahámhegy Badacsonyörsi oldalán egy belterületi, kétszintes, minőségi alapanyagokkal, leinformálható kivitelezővel teljeskörűen felújított, szigetelt, örökpanorámás, 80 nm-es családi ház.Ablakai fa nyílászárókkal, szúnyoghálóval, zsalugáterekkel felszereltek.A háznak 10 nm-es erkélye és 22 nm-es napozóterasza van, melyről a panoráma csodálatos az év minden napján!Az épített kerti konyha külön kéményes. Épített grill, sparhelt, mosogató, és külön bográcsozó kínálja a kertben élvezhető programok lehetőségeit!Az eredetileg vöröskőből és téglából épült présház 2020-ban lett felújítva, újragondolva, minőségi burkolatokkal felhasználva.A földszinten nappali-konyha, fürdőszoba-wc, az emeleten 2 db hálószoba, fürdőszoba-wc, gépészet található. A klímavezetékezés kiépítésre került.Az elektromos áram 3 fázisú, földkábelen lett bevezetve. A fűtése applikációval távolról vezérelhető. A cirkó gázkazán földszinten padlófűtéssel, az emeleten radiátorokkal működik tartalék bojler kiegészítéssel. A riasztó szintén applikációval - távolról vezérelhető.A föld alatti, 5 m3-es esővízgyűjtő tartályba került bekötésre a tető- és a napozóterasz ereszcsatornája.A füvesített udvar kiépített öntözőrendszerrel felszerelt. A kültéri szabadidő komfortját a kültéri, teraszlépcső alatt elhelyezett angol wc teszi kényelmesebbé, melyet összekötöttek egy tárolóval.A belterületi, összközműves, 943 m2-es telek főbejárata zsákutcában van, így csekély forgalmú. A telek másik végén található további gépjármű beálló, valamint egy kétszintes, (2x15 nm) vendégház. A vendégház összkomfortos: alsó szintjén pinenőszoba, tároló található, a felső szinten pedig egy kis klimatizált szoba-konyha, fürdő helyezkedik el.A vendégház külön is kiadható, mivel a főépülettől távolabb, a telek túlsó végén helyezkedik el.A kertben termő gyümölcsfák – cseresznye, körte, dió, mandula, naspolya, - illetve új telepítések – alma, birs, kajszi, szilva - szőlőtőkék, málnabokrok, levendulák, rózsabokrok, sziklakerti virágok tarkítják a közvetlen életteret.A Badacsonyörsi vagy Ábrahámhegyi strand kocsival 3-4 percre, gyalog 10-15 percre elérhető.A környék programlehetőségei: Folly Arborétum, Csendes dűlő szőlőbirtok, számtalan pincészet.Jöjjön és szeressen bele a miliőbe!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tinnyei Sándor Viktor Duna House - Kárpát utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 776 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tinnyei Sándor Viktor Duna House - Kárpát utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 776 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY