Eladó ház Abony 82 nm
Eladó ház Abony 82 nm
Eladó ház Abony 82 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7874648
Referenciaszám: 42265
Frissítve: 19 napja

Abony eladó családi ház 3 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
730 488 Ft/m²
82 m²
Alapterület
500 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CASANETWORK  CEGLÉD eladásra kínálja a 174601624  számú, Pest-megye, Abony központjában az Egressy G. utcában 2023-ban frissen teljes körűen felújított tégla építésű  82 m2-es CSALÁDI HÁZAT. Az ingatlan jellemzői: - a CSALÁDI HÁZ tégla falazatú,  -  új műanyag nyílászárók az ablakok redőnnyel ellátva, - tetőn dupla réteg kátrányos szigetelés, belülről 10 cm kőzetgyapot hőtükör fóliával, - a bejárat előtt 26 m2-es gyönyörű terasz lett kiépítve, - a családi házba belépve a földszinti részen konyha és ebédlő, alsó szinten külön mosdó, valamint óriási nappali található, a nappaliból gyönyörű lépcsőn haladva az emeletre, folyosó, külön fürdőszoba és wc, valamint két nagy szoba van, az egyik szoba erkélyes a másik erkély pedig a folyosóról nyílik,  - az épület 220 V lakossági áram új villany hálózat szabványosítva 3x16 energiatakarékos led lámpák minden helységben, illetve szobákban, konyhában és a nappaliban színváltós hangulat világítás van, 4db 3,5kw gree klíma van felszerelve, ami fűtésre is alkalmas,  - a CSALÁDI HÁZ melegét új fűtés rendszer kondenzációs gáz cirkó, radiátoros fűtés biztosítja, - új víz hálózat illetve csatorna rendszer lett kiépítve, - a házban modern riasztórendszer, - gyönyörű olasz illetve spanyol burkolólapok, valamint csempék, - a ház kívülről  10 cm hőszigetelést kapott nemes vakolattal ellátva,  -  az udvar via colorozott és a kapu előtti kocsi beálló is viacolorozva lesz. - végül a telken kettő kisebb téglaépítésű tároló van. Megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges! Amennyiben a 174601624  számú, a  CASANETWORK CEGLÉD által kínált CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk!/ Irodánk teljes körű segítséget tud nyújtani hitelekhez és az összes államilag finanszírozott családi támogatásokhoz! Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre. CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Debre László CasaNetWork Cegléd Az iroda összes hirdetése
+36 20 234 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Debre László CasaNetWork Cegléd Az iroda összes hirdetése
+36 20 234 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY