Eladó ház Abda 92 nm
Eladó ház Abda 92 nm
Eladó ház Abda 92 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8171699
Referenciaszám: HZ017819
Feltöltve: 3 napja

Abda eladó családi ház 4 szobás: 49,2 millió Ft

49,2 millió Ft
534 783 Ft/m²
92 m²
Alapterület
1385 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 160 874 Ft
Második évtől
207 911 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ABDÁN a Bécsi úton Győr belvárosától 10 percre, részben felújított 92 nm-es családi ház nagy kerttel ELADÓ!A családi házat az elmúlt években részben feújították,de még hagytak a leendő lakóknak is.Nézzük a felújítás részleteit kívűl és belül..- a ház homlokzata és jobb oldala külső szigetelést kapott- kivűlről is jól látható az injektálásos módszerrel elvégzett alap szigetelés- komplett tetőcsere, padlástér szigeteléssel- bejárati ajtó és ablak műanyagra redőnyökkel, belső ajtók fára cserélve- víz,villany vezetékek felújítása- hideg meleg burkolatok felújítása- álmennyezet készítése szigeteléssel, energiatakarékosság érdekében- éjszakai áramA terasz és részben a ház alatt pince került kialakításra, melyben helyet kapott a gáz és vegyestüzelésű kazán, de kerti szerszámok tárolásra, barkácsolásra is van itt lehetőség.Az udvar és kert, 1385 nm, melynek első része füvesített, hátsó része amely kerítéssel el van kerítve, gazdálkodásra, konyhakert és gyümölcsös kialakításéra ad lehetőséget. Győr és Bécs közelsége miatt nagyobb családok részére is,de minden korosztály megtalálhatja benne a nagyszerű lehetőséget ebben a családi házban.További részletekért kérem hívjon akár HÉTVÉGÉN is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Faddi Mihály Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Faddi Mihály Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY